Kæmper du med overtænkning?

Ønsker du mere overskud?

Slip fri for overtænkning, destruktive tanker, tanker der holder dig tilbage, og dermed står i vejen for et liv med mere overskud og positive tanker...
følg lyngemetoden på instagram
søren lynge lytter lyngemetoden
Start dit nye liv i dag

Er du træt af dårlige tanker der opbruger din energi?

Dette kursus er for dig der ønsker at skabe en ændring i dine tankemønstre, sikrer dig selv en masse nye livs- og mentale færdigheder, det vil være med til at sikre dig et mere positivt og glædeligt liv, hvor du er herre over hvilke tanker du tillægger værdi. 

Det siger de andre

Resultater der er opnået for vores medlemmer

Læs her hvad vores medlemmer mener om Lyngemetoden
Trustpilot_logo_Round_Star_BlueBG_420x420
Fra at vil tage livet af mig selv, til at være selvstændig
...Det har været et fantastisk forløb med Søren. Og et livs givne resultat 😄. Tak Søren! Fra at vil tage livet af mig selv, til at være selvstændig med succes, med de værktøjer man får. Jeg er så taknemmelig.... Læs mere
/ Kunde
Trustpilot_logo_Round_Star_BlueBG_420x420
Redskaber til at forstå mit mindset
...Lyngemetoden har givet mig redskaber til at forstå mit mindset, og de udfordringer jeg har haft i mange år, på grund af mit mindset. Det har givet mig troen på at jeg selv skaber mit liv, og jeg ved med værktøjerne fra metoden at jeg bliver stærkere for hver dag... Læs mere
/ kunde
Trustpilot_logo_Round_Star_BlueBG_420x420
Ingen tid at spille, kom igang!
...Lyngemetoden giver redskaber som jeg ikke viste fandtes. Håndgribelig og enkel. Kan så meget anbefale Lyngemetoden. Ingen tid at spille, kom igang. Tak til dig Søren Lynge. Læs mere
/ efter 30 min. intro
Hvordan virker det?

Simpel opskrift til dig

Sådan vil Lyngemetodens forløb forandre dit liv.

Glæd dig til et fleksibelt forløb og online sparring som du nemt kan tilpasse din hverdag. 

Spørgsmålet er – om du vil have et liv uden problemer, der frastjæler din energi.

Er du klar?

Ledige pladser til kampagnepris 3.995 kr.

Ja, tak jeg er klar til at få konkrete værktøjer til et succesfuldt mindset uden stress og angst.

Vil du godt lige have en uforpligtende samtale først?

Du har nu besluttet at forbedre dig selv! hurra
Viden og træning er nøglen til et nyt og bedre liv. Gennem Lyngemetoden vil du opbygge nye færdigheder og komme til at følge nye livsprincipper - som vil sætte dig fri fra bekymringer og problemer.
1
Book et møde
Det er nu tid til at komme i gang. Nøglen til at komme i mål er - at komme i gang. Køb forløbet her på siden - og er du i tvivl kan du booke et opkald med en af vores søde kollegaer i Lyngemetoden.
2
Følg vores instruktioner
Glæd dig. Vores værktøjer gør det let tilgængeligt, spændende og sjovt, at arbejde med sig selv og skabe stærke resultater.
3
Voilà! sig hej til dit nye jeg
Allerede om få uger vi du kunne mærke en stor forandring. Alle problemer er til for at blive løst. Glæd dig til at få opskriften til et liv uden destruktive tanker og dårlige vaner.
4

bliv ringet op af en af vores mentaltrænere

Book en samtale

Vil du godt lige have en uforpligtende samtale først?
HVAD SIGER DE ANDRE?

Vi giver dig et nyt liv

Nye livsprincipper

Anbefalet og anerkendt

Positiv tænkning gør en forskel

— Om mig

Hej, og velkommen til!

Anerkendt & førende forskning

Gennem 20 års forskning har Søren Lynge udviklet en metode som gennem nye færdigheder og nye livsprincipper vil sikre dig et liv uden stress, angst og depression. 

Efterlever du Lyngemetodens principper, er det et neurologisk vilkår, at du ikke længere vil udvikle stress, angst eller depression. 

Lyngemetoden er baseret på den seneste forskning indenfor metakognitiv psykologi og er førende indenfor intelligent struktureret udvikling med mentale redskaber. 

Metoden er udviklet med supervision fra vores team bestående af autoriserede psykologer, psykiatere og andre fagfolk indenfor metakognitiv terapi samt positiv psykologi. 

Redskaberne er nemme at forstå og livsprincipperne er enkle at efterleve. Vi viser dig vejen til et nemmere og bedre liv uden stress, angst og depression.

Søren Lynge

om søren lynge
1 +
Års
erfaring

Simple Steps til Succes

Anderkendelse
Du har nu besluttet at forbedre dig selv! hurra
Glæd dig. Vores værktøjer gør det let tilgængeligt, spændende og sjovt, at arbejde med sig selv og skabe stærke resultater.
Anderkendelse
find kalenderen frem
Book en samtale
Book din første samtale med en fra vores skønne team. Du vil herfra blive guidet til det rette kursus og den rette løsning for dig.
find kalenderen frem
Vis engagement
Følg vores instruktioner
Du vil efter vores forløb bl.a. lærer at have fokus på egen indsats - Ikke andres fejl. Du lærer at give slip og ændre dit fokus m.m. Glæd dig. Vores værktøjer gør det let tilgængeligt, spændende og sjovt, at arbejde med sig selv og skabe stærke resultater.
Vis engagement
Transformation fuldført
Voilà! Sig hej til dit nye jeg
Du har nu tillært dig de 7 livsprincipper på 7 uger og er klar til en hverdag fri for negative tanker der holder dig nede!
Transformation fuldført

FÅ ADGANG TIL VORES KURSUS I DAG

Start din forvandling

Skriv dig op til vores kursus og start din forvandling i dag
Lyngemetoden lyspære
Ugentlige nyheder

Få gratis adgang til mentale øvelser direkte i indbakken!